top of page
DSC06515-1.jpg

Bedrijfsteambuilding boordevol activiteiten outdoor

tot 30

pers.

Jullie bedrijf bezorgt net dat tikkeltje meer aan de klant. Net zoals jij als werkgever ook graag dat extraatje geeft aan je werknemers. Een teambuilding met eten én overnachting is m.a.w. jouw formule. Boomkamp biedt bovendien een waaier aan ideeën aan voor groepsactiviteiten outdoor. Van boomklimmen en kajakken tot mountainbiken en Highland games. Of wat dacht je van een ware bushcraft?


Je innerlijke avonturier staat al te popelen om te vertrekken. Trommel dus snel je collega’s bijeen om een datum te prikken. Wij zorgen voor de accommodatie, jullie werken de activiteiten zelf uit naar eigen wens. Je bedrijfsuitje was nog nooit zo verrassend!

Teambuilding inclusief avontuurlijk overnachten

Jij voelt je vrij in de natuur, middenin het bos kom je tot rust of kan je je energie net de vrije loop laten. Goed nieuws, want je kan dit alles delen met jouw liefste, gekste en beste collega’s. Het volledige domein is voor jou en het team. Zonder zorgen kunnen jullie je smijten in alle outdoor activiteiten, luidkeels zingen rond het kampvuur en de teambuilding vervolgens afsluiten met een knusse overnachting in de 10 slaapunits tussen en in de bomen.

Er zijn 6 boomhutten en 4 tenten voorzien voor telkens 2 personen. Is het team groter dan 20? Dan mag je zelf tenten bijplaatsen. Opgelet: dit moet op voorhand worden meegedeeld. Per tent wordt € 20 extra aangerekend. 

 

Maximum aantal personen: 30 
 

Kostenplaatje: €1190 per nacht (incl. btw).

DSC03437-1.JPG

Maak je teambuilding àf met avondeten in het bos

Denk gezellig tafelen onder de sterrenhemel, met een vleugje muziek op de achtergrond en goed gezelschap. Een teambuilding in combinatie met eten, da’s jouw go-to.

Wij voorzien zelf geen diner, maar stellen je wel een aantal cateraars voor in de buurt die jou volledig ontzorgen.

STU06656-HDR.jpg

Gezellig ontbijten tijdens je bedrijfsuitje

Na jullie teambuildingactiviteiten en een outdoor overnachting is een lekker ontbijt onmisbaar
tijdens een bedrijfsuitje. Het ontbijt wordt geserveerd in een box. Nadat je je ontbijtbox hebt
opgehaald, kan je hem verorberen waar je wil op het domein. Met een straffe koffie of een zoete
thee ben jij helemaal klaar om aan de dag te beginnen.

 

Ontbijt: 2 pistolets, 1 boterkoek, yoghurt, muesli, stuk fruit, kaas, confituur, choco, koffie, thee,
fruitsap.

Ontbijturen: 8 u tot  10 u 30. 

Prijs: € 14 p.p. (incl. btw).

Assortiment aan outdoor activiteiten voor je teambuilding

Onze absolute aanraders om te boeken voor je teambuilding? Een greep uit het aanbod outdoor activiteiten vind je hieronder. Alle activiteiten zijn rechtstreeks te reserveren bij de aanbieders zelf. Boomklimmen en bushcraft gaan door op het domein van Boomkamp. De andere activiteiten vind je de omgeving. Let’s go!

Reserveren en beschikbaarheid

Reserveren en beschikbaarheid

Avonturier in hart en nier en helemaal gebeten door deze formule? Raadpleeg snel onze beschikbaarheden. Je bedrijfsuitje reserveren kan van 10 juni tot en met 4 oktober 2024 (van zondag tot en met donderdag in juni en oktober). Een datum gevonden? Vul dan het formulier in via onderstaande knop. Nadien ontvang je een bevestiging van je reservatie.

Bekijk onze reservatievoorwaarden.

bottom of page