top of page

Activiteiten in de buurt van Ruddervoorde

Je zomer is pas echt geslaagd met een ontspannende uitstap. Zeker als de bestemming op slechts drie koprollen van je bed verwijderd is. Dit zijn dé must-visits en niet te skippen activiteiten in en rond Ruddervoorde!

1

Bulskampveld

Op dit stukje prachtige natuur kan menig flora-fanaat en ravot-liefhebber zich uitgebreid uitleven. Gezellige wandel-, fiets- en looproutes zijn er in overvloed. Een bezoek aan de kruidentuin of een kijkje in het opvangcentrum voor wilde vogels en wilde dieren zijn slechts een greep uit het verbluffend assortiment aan activiteiten. Een verfrissend drankje bij Tearoom Bulskampveld maakt het uitje helemaal àf.

2

Wandelen en bewegen in Ruddervoorde

Bewegen in de natuur geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Da’s chance hebben, want in en rond Ruddervoorde is wandelen en fietsen een echt feest. Neem dus zeker je stapschoenen, koersfiets of mountainbike mee. De routes? Die staan gewoon aangeduid langs de kant van de weg.

3

Brugge en Oostkamp

Citytripper? Laat je dan zeker verrassen door de toeristische (en minder toeristische) trekpleisters van Brugge. De oude binnenstad is makkelijk te bereiken met de auto, bus of fiets en biedt voor elk wat wils. Daarnaast heeft ook Oostkamp heel wat in haar mars. Met haar beschermde landschappen, monumenten en streekproducten is ze zeker het bezoeken waard.

bottom of page