Faciliteiten tijdens je boomhut vakantie

Help! Wat moet ik doen als ik geen trekrugzak heb, neem ik een voorraad wc-papier mee of wat als er een orkaan op ons afraast? Geen paniek. Voor je in je boomhut klimt, geven we mee hoe jouw vakantie er praktisch uitziet. Let’s go!

In- & uitchecken

Inchecken is mogelijk vanaf 15 uur. Nadat we je betaling hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail met alle nodige instructies, inclusief een unieke toegangscode. Bij aankomst gebruik je deze code om de exclusieve toegangspoort tot Boomkamp te openen, alsook het slot van jouw boomhut. Toch hulp nodig? Tobias en/of Kika kan je steeds telefonisch bereiken en zijn tevens elke avond aanwezig op het domein. Uitchecken kan tot 11 uur.

Ontbijt 

Je kan koninklijk ontbijten in het kasteeltje wat verderop op het domein. Met een straffe koffie of een zoete thee ben jij helemaal klaar om aan de dag te beginnen!

Ontbijturen: 8 u tot  10 u 30. 

Prijs is niet inbegrepen in de kamerprijs en is € 15 per persoon.

Het ontbijt wordt geserveerd in een box. 

Sanitaire blok

De sanitaire blok vind je op 75 meter van de boomhutten. Er is 1 douche, 2 toiletten en 1 lavabo aanwezig. Niet helemaal back to basics dus, want er is ook warm water. Oef! 

Wat bij slecht weer?

Bij onweer of te veel wind kan er niet gelogeerd worden in de boomhutten. In zulke uitzonderlijke gevallen worden alle gasten tijdig verwittigd  en kan de reservatie zonder problemen worden verplaatst naar een andere datum.

Lakens en handdoeken

Overnachten in een boomhut?

Zo’n vakantie moet ontspannend en rustgevend zijn. Daarom willen we je niet opzadelen met het heen en weer gesjouw van stapels verse lakens en handdoeken. Deze worden gewoon door ons voorzien. Handig!

Kinderen 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kinderen zijn dus zeker welkom in ons boomhutten-hotel. Houd er bij het plannen van je vakantie wel rekening mee dat kinderen jonger dan 12 jaar vergezeld moeten worden door een volwassene en dat 1 boomhut voorzien is voor max. 2 personen. Baby’s kunnen uiteraard steeds bij de ouders slapen.

Conciërge

Heb je vragen of gewoon zin in een gezellige babbel? ’s Avonds zijn Tobias en Kika altijd aanwezig op het domein. Klop dus gerust aan op de caravan! Zijn we er niet, dan kan je ons altijd opbellen.

 

Licht en elektriciteit

Geen vrees! Je hoeft geen zaklamp mee te brengen. Elke boomhut is voorzien van een lamp en elektriciteit. 

Ryckevelde 2-3

Damme 8340

info@boomkamp.be

Kika: +32 496 55 20 59

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon