top of page

Faciliteiten tijdens je boomhut vakantie

Help! Wat moet ik doen als ik geen trekrugzak heb, neem ik een voorraad wc-papier mee of wat als er een orkaan op ons afraast? Geen paniek. Voor je in je boomhut of -tent klimt, geven we mee hoe jouw vakantie er praktisch uitziet. Let’s go!

007-key-1.png
In- & uitchecken

Inchecken: 15u

Uitchecken: 11u

 

Eén dag voor aankomst krijg je een bevestigingsmail met alle nodige instructies, inclusief een unieke toegangscode. Bij aankomst gebruik je deze code om de sleutelkluis te openen waarin de sleutel van je boomhut zit. Toch hulp nodig, dan kan je ons steeds telefonisch bereiken.  

Wat bij slecht weer?

Bij onweer of te veel wind kan er niet gelogeerd worden in de hutten. In zulke uitzonderlijke gevallen worden alle gasten verwittigd en kan de reservatie zonder problemen worden verplaatst naar een andere datum.

Dieren

Hoe grote dierenvrienden we ook zijn, we vinden ze niet zo leuk op het domein. Voorzie bij je thuis dus zeker opvang, dan komt de mooie natuur niet in het gedrang. 

Niemand aanwezig, wel steeds bereikbaar

Heb je vragen over je boomhut of ben je op zoek naar leuke activiteiten tijdens je vakantie? Je kan steeds iemand telefonisch bereiken.

Ontbijt 

Het ontbijt wordt geserveerd in een box. Nadat je je ontbijtbox hebt opgehaald, kan je hem verorberen waar je wil op het domein. Met een straffe koffie of een zoete thee ben jij helemaal klaar om aan de dag te beginnen.

 

Ontbijt: 1 boterkoek, 2 pistolets, yoghurt, muesli, stuk fruit, kaas, confituur, choco, koffie, thee, fruitsap.

Ontbijturen: 8 u tot  10 u 30. 

Prijs is niet inbegrepen in de kamerprijs en is € 14 per persoon.

010-living-with-children.png
Kinderen 

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kinderen zijn dus zeker welkom in ons boomhutten-hotel. Houd er bij het plannen van je vakantie wel rekening mee dat kinderen jonger dan 12 jaar steeds vergezeld moeten worden door een volwassene. 

Een boomhut is voorzien voor max. 2 personen (baby’s kunnen uiteraard steeds bij de ouders slapen). In de boomtent kan dan weer geslapen worden met 2 volwassenen en 2 kinderen. Matjes en slaapzakken voor de kinderen moeten zelf worden meegenomen. 

019-shower.png
Sanitaire blok

De sanitaire blok kan tot 150 meter van de hutten gelegen zijn. Er is 1 douche, 2 toiletten en 1 lavabo aanwezig. Niet helemaal back to basics dus, want er is ook warm water. Oef! 

013-hanger.png
Lakens en handdoeken

Overnachten in een boomhut of -tent?

Zo’n vakantie moet ontspannend en rustgevend zijn. Daarom willen we je niet opzadelen met het heen en weer gesjouw van stapels verse lakens en handdoeken. Deze worden gewoon door ons voorzien. Handig!

Annuleren/verplaatsen

Hopelijk hoef je je boeking niet te annuleren of te verplaatsen. Maar als er onverwachts toch iets tussenkomt, bekijk je hier best even onze annuleringsvoorwaarden.

P

Parking

Je auto, bakfiets of ander stalen ros kan je gemakkelijk - en vooral gratis - kwijt op het domein.

BBQ en Kampvuur

Er is een barbecue en kampvuur-plek voorzien op het domein (De Karper). Hout is aanwezig en hé-le-maal gratis. Houtskool en je favoriete vleesje, vegeburger of vegandip zijn zelf mee te pakken. Je eten kan je lekker fris houden in een gedeelde frigo in de Karper. Opgelet: enkel op de aangewezen plek mag er vuur worden gemaakt.

lamp.png
Licht

Bang in het donker? Geen vrees, want elke boomhut en -tent is voorzien van een batterijlamp.  Om in het donker op het domein rond te lopen is een zaklamp geen overbodige luxe.

Andere vragen

Heb je nog een vraag, maar staat het antwoord hier niet tussen? Contacteer ons!

?

bottom of page