CONTACT US

Voor je ons stuurt... Misschien kunnen we je nu al helpen?

Ik slaag er niet in de betaling te voltooien of kan mijn cvc code niet vinden.


Ons online betalingssysteem accepteert momenteel enkel creditkaarten. Reserveren kan via overschrijving als je ons een mailtje stuurt met de gewenste beschikbare data en het aantal ontbijten. Vervolgens heeft u 1 week tijd om de betaling te voltooiien voor we de desbetreffende datum weer open zetten. Live beschikbaarheid is te vinden via de kalender op onze website.
Er verschijnen geen beschikbare accomodaties als ik meer dan 2 personen invul.


Inderdaad, ons systeem beschouwt al onze hutten/tenten als 2 persoons accomodaties. Wil je toch de kids in je tent? Dat kan zeker, mits het meebrengen van extra matjes. Vink maximum 2 personen aan in de opties bij het zoeken naar beschikbare data.
Kunnen we de kids meenemen in de boomhutten/boomtenten?


De boomhutten zijn erg compact maar het is mogelijk met een extra klein kindje. De matras is 180 x 200 cm. Er is geen ruimte voor een extra matras/matje. In de tenten is er meer ruimte en kun je nog 2 eigen matjes langs het centrale bed met matras 180 x 200 cm leggen.
Kan ik een cadeaubon krijgen?


Dat is helaas niet mogelijk. U kunt natuurlijk altijd zelf een reservatie boeken deze cadeau doen!
Kunnen we iets eten of drinken op het domein?


Er is een BBQ ter beschikking. Kolen, vlees, groentjes, borden en bestek dienen wel zelf meegenomen te worden. Verder is er een honesty bar aanwezig waar diverse dranken aan democratische prijzen beschikbaar zijn: pils, cola, ice tea, duvel, desperados, rode wijn, witte wijn, spuitwater, plat water, De dichtstbijzijnde supermarkt/bar ligt op ca. 2 km.

Contact

Een verrekijker nodig, op zoek naar leuke activiteiten in de buurt of heb je een andere vraag?

Contacteer ons hier, via het invulformulier!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

We hebben je berichtje goed ontvangen!

Wegbeschrijving

Jij hebt goesting in avontuur, klimpartijen en een bijhorende overnachting middenin de natuur. Wij hebben zin om jou te ontvangen! Neem alvast je kompas bij de hand, want op een steenworp van de Brugse binnenstad vind je de boomhutten van Boomkamp. 

HOE ER GERAKEN?

Wil je kamperen in de natuur van Ruddervoorde, maar zie je door de bomen het bos niet meer? We’ve got your back(pack), zo geraak je ter plaatse in 1, 2, 3!

1

Met fiets

Alle fietswegen leiden naar Ruddervoorde. Smeer die benen dus maar al in, want er is niets leuker dan je boomhutten-vakantie sportief in te zetten. Good to know: via verschillende fietsknooppunten bereik je de boomhutten al op minder dan een uurtje trappen vanuit Brugge. Een mooie fietstocht gegarandeerd!

2

Met bus

Naar “’t bus” met de bus? Dat kan. Lijn 21 vertrekt vanuit het station van Brugge en zet je af op wandelafstand van de boomhutten. Reisduur: 50 minuten. 

3

Met auto

Ook met de auto bereik je makkelijk het domein van Lakebossen. Indien je vanuit Brugge komt: neem de N50 naar Oostkamp. Voorbij Oostkamp blijf je de N50 volgen naar de Kortrijksestraat. Na 10 km sla je links af naar de lakebossendreef. Laat je vierwieler gratis achter op de parking. 5 minuutjes stappen door het bos en je komt recht uit op de boomhutten.

Ziezo: nu ben je helemaal voorbereid om te gaan kamperen, en dat letterlijk ín de bomen van Ruddervoorde, nabij Brugge!