CONTACT US

Contact

Een verrekijker nodig, op zoek naar leuke activiteiten in de buurt of heb je een andere vraag?

Contacteer ons hier, via het invulformulier!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Wegbeschrijving

Jij hebt goesting in avontuur, klimpartijen en een bijhorende overnachting middenin de natuur. Wij hebben zin om jou te ontvangen! Neem alvast je kompas bij de hand, want op een steenworp van de Brugse binnenstad vind je de boomhutten van Boomkamp. 

HOE ER GERAKEN?

Wil je kamperen in de Brugse natuur van Ryckevelde, maar zie je door de bomen het bos niet meer? We’ve got your back(pack), zo geraak je ter plaatse in 1, 2, 3!

1

Met fiets

Alle fietswegen leiden naar Ryckevelde. Smeer die benen dus maar al in, want er is niets leukers dan je boomhutten-vakantie sportief in te zetten. Naast de koffiebar in het bos vind je een veilige parking voor je stalen ros. Good to know: de boomhutten hangen op slechts 20 minuten trappen vanuit Brugge en Damme.

2

Met bus

Naar “’t bus” met de bus? Dat kan. Lijnen 58, 63 en 98 vertrekken vanuit het station van Brugge en zetten je af op wandelafstand van de boomhutten. Reisduur: 30 minuten.

3

Met auto

Ook met de auto bereik je makkelijk het domein van Ryckevelde. Indien je vanuit Brugge komt: neem de Astridlaan tot aan het Landbouw Instituut, scherpe bocht naar de Maandagse, vervolgens links de Weg naar Sint-Kruis volgen tot je aan een kasseiweg komt genaamd Ryckevelde. Deze vervolg je tot het pad verandert in een kiezelpad. Niet veel verder aan de linkerkant zie je de parking van "Parkkaffee" waar je de vierwieler kunt stockeren. Ga nog dieper het bos in om de ingangspoort van Boomkamp te ontdekken.

Succes!

Ryckevelde 2-3

Damme 8340

info@boomkamp.be

Kika: +32 496 55 20 59

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon