top of page

CONTACT US

Contact

Een verrekijker nodig, op zoek naar leuke activiteiten in de buurt of heb je een andere vraag?

Contacteer ons hier, via het invulformulier!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

We hebben je berichtje goed ontvangen!

Wegbeschrijving

Jij hebt goesting in avontuur, klimpartijen en een bijhorende overnachting middenin de natuur. Wij hebben zin om jou te ontvangen! Neem alvast je kompas bij de hand, want op een steenworp van de Brugse binnenstad vind je de boomhutten van Boomkamp. 

HOE ER GERAKEN?

Wil je kamperen in de natuur van Ruddervoorde, maar zie je door de bomen het bos niet meer? We’ve got your back(pack), zo geraak je ter plaatse in 1, 2, 3!

1

Met fiets

Alle fietswegen leiden naar Ruddervoorde. Smeer die benen dus maar al in, want er is niets leuker dan je boomhutten-vakantie sportief in te zetten. Good to know: via verschillende fietsknooppunten bereik je de boomhutten al op minder dan een uurtje trappen vanuit Brugge. Een mooie fietstocht gegarandeerd!

2

Met bus

Naar “’t bus” met de bus? Dat kan. Lijn 21 vertrekt vanuit het station van Brugge en zet je af op wandelafstand van de boomhutten. Reisduur: 50 minuten. 

3

Met auto

Ook met de auto bereik je makkelijk het domein van Lakebossen. Indien je vanuit Brugge komt: neem de N50 naar Oostkamp. Voorbij Oostkamp blijf je de N50 volgen naar de Kortrijksestraat. Na 10 km sla je links af naar de lakebossendreef. Laat je vierwieler gratis achter op de parking. 5 minuutjes stappen door het bos en je komt recht uit op de boomhutten.

Ziezo: nu ben je helemaal voorbereid om te gaan kamperen, en dat letterlijk ín de bomen van Ruddervoorde, nabij Brugge!

bottom of page