top of page

Algemene voorwaarden

Door het maken van een reservatie bij Boomkamp ga je akkoord met onderstaande voorwaarden.

Identificatie Boomkamp

 

Boomkamp is onderdeel van Staav Comm.V, met maatschappelijke zetel te Kleine Monikkenwerve 34, 8000 Brugge, België en ondernemingsnummer BE0758 579 194.

 

Aankomst en vertrek

 

Check – in: vanaf 15 u
Check – out: tot 11 u

Er is niemand aanwezig op het domein. Je krijgt vooraf alle nodige instructies om toegang te krijgen tot jouw boomhut/ boomtent. Toch hulp nodig, dan kan je ons steeds telefonisch bereiken.

1 dag voor aankomst krijg je een mail toegestuurd om online in te checken. Hierin moet akkoord gegaan worden met de voorwaarden. Indien dit niet wordt vervolledigd, kan er niet overnacht worden.

 

 

Annuleren/ wijzigen

Individuele reservatie:

Er kan tot 2 weken voor aanvang van het verblijf geannuleerd worden. In elk geval blijft een totaalbedrag van € 30 incl btw verschuldigd. Het resterende bedrag wordt teruggestort op de kredietkaart waarmee betaald is. Als je minder dan 2 weken op voorhand wenst te annuleren blijft het volledige bedrag verschuldigd. 

De reservering kan tot 2 weken voor aanvang gewijzigd worden. Het prijsverschil wordt in rekening gebracht.

Voor elke annulatie/wijziging dient men een mail te sturen naar info@boomkamp.be.

Groepsreservatie (teambuilding):

Annuleren

Tot 2 maand voor aankomst: € 50 annulatiekost

2 Maand tot 1 maand voor aankomst: 30 % van de totale kost.

Minder dan 1 maand voor aankomst: 100 % van de totale kost.

Annulaties  kunnen enkel schriftelijk gebeuren.

 

 

Dieren

 

Huisdieren zijn niet toegelaten.

 

 

Kinderen

 

Kinderen jonger dan 12 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene. Je moet 18 + zijn om een hut te reserveren.

 

In de tent is een bed aanwezig voor 2 personen.
Enkel in de boomtent is er ruimte voor 2 extra kinderen. Een slaapzak, matje en handdoek zijn zelf mee te nemen. Er worden geen kosten aangerekend voor extra kinderen.

 

In de boomhut is er geen extra ruimte voorzien. Het bed is 1m80 breed, indien je dit zelf comfortabel genoeg vindt kan je met 3 slapen in het ruime bed.
 

 

Zwemmen

 

Zwemmen is niet toegelaten in de vijver. Boomkamp kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen.

 

 

Schade/ongevallen/diefstal

 

Wij zijn niet aansprakelijk voor een ongeval, diefstal of schade.

De gast is verplicht de hut en de directe omgeving in dezelfde staat te houden als waarin de gast het heeft ontvangen. Bij schade wordt een kost aangerekend op de kredietkaart waarmee betaald is. Schade die niet van de gast is dient direct gemeld te worden, anders kan de gast er verantwoordelijk voor worden gehouden.

Wanneer we vast stellen dat er gerookt is in de tent, zijn we genoodzaakt om € 100 incl. btw aan te rekenen. Door de rookgeur kunnen we de tent niet verhuren aan volgende gasten.

 

 

Alcohol en drugs

 

Bij drankmisbruik of drugsgebruik kan Boomkamp de overnachting onmiddellijk beëindigen. De klant kan hiervoor geen terugbetaling krijgen, noch een schadevergoeding eisen.

 

 

Niet toegelaten
 

Barbecueën, koken, vuur maken, roken is niet toegelaten rond de hut of in de hut. Barbecueën en een kampvuur maken kan op de daarvoor voorziene centrale plek aan de Karper. 

 

 

Slecht weer

 

Bij slecht weer (onweer met bliksem, hevige wind…) kan de overnachting om veiligheidsredenen eenzijdig geannuleerd worden door Boomkamp. In zulke uitzonderlijke gevallen zal Boomkamp de gasten zo snel mogelijk op de hoogte brengen. De reservatie kan dan verplaatst worden naar een andere beschikbare datum of terugbetaald worden.

 

 

Rust en respect voor de omgeving

 

We vragen om de rust te behouden op het domein. Bij geluidsoverlast kan de overnachting beëindigd worden. Het is ten strengste verboden om afval achter te laten op het domein.

Overtreding regels

 

Bij overtreding van de regels kan de overnachting onmiddellijk en eenzijdig beëindigd worden door Boomkamp zonder recht op terugbetaling of schadevergoeding. 

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken

Deze overeenkomst wordt beheerst door het Belgische recht. Elk geschil behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken te Brugge.

bottom of page