top of page

Op kampeervakantie in een boomhut of -tent

Na drie heerlijke edities, vind je Boomkamp van juni t.e.m. oktober 2024 tussen de bomen van Lakebossen in Ruddervoorde. Dit jaar heb je terug de keuze uit een overnachting in een boomhut óf boomtent. Beiden staan verspreid in het bos. Je kan dus uitkijken op een - nog steeds bewoond (!) - kasteel, maar evengoed aan de oever van de vijver liggen. Jij beslist. Must do op je kampeervakantie: barbecueën en zingen aan het kampvuur.

 

Boomhut: 8 m2, max. 2 personen, terrasje, 2 stoeltjes, lamp, hangt tussen de bomen.

Boomtent: 16 m2, max. 2 volwassenen + 2 kinderen, matjes en slaapzakken voor de kinderen moeten zelf worden meegenomen, lamp, 2 stoeltjes, staat op de grond.

 

Goesting gekregen om even te ontsnappen aan de drukte van de stad (of van je lief)? Scroll down, hier geven we alle info over hoe je één van onze boomhutten kan huren.

Soorten overnachtingen

plan boomhutten website-02.jpg

Geen kredietkaart?

Reserveren via ons boekingsplatform kan enkel met een kredietkaart. Geen probleem voor wie dit niet heeft. Vul hier het formulier in. We boeken de reservatie binnen de twee dagen voor jou in. De betaling gebeurt via overschrijving binnen de 7 dagen.

bottom of page