top of page
STU00025.jpg

ACTIvITEITEN In de buurt van Ruddervoorde

Je zomer is pas echt geslaagd met een ontspannende uitstap. Zeker als de bestemming op slechts drie koprollen van je bed verwijderd is. Dit zijn dé must-visits en niet te skippen activiteiten in en rond Ruddervoorde!

Montainbiken
gravel-bike-vs-mountain-bike-main.jpg

Mountainbiken

In de prachtige natuur van Ruddervoorde kan menig flora-fanaat en ravot-liefhebber zich uitgebreid uitleven. Naast gezellig wandelen, zijn er ook fietsroutes in overvloed. Wij geven je alvast onze favorieten mee, maar je kan uiteraard ook je eigen route uitstippelen of andere mooie routes ontdekken via RouteYou.

Wandelen
bos Weg

Wandelen

Bewegen in de natuur geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Da’s chance hebben, want in en rond Ruddervoorde is wandelen een echt feest. Neem dus zeker je stapschoenen mee.

Kayak
Man in kajak

Kajakken

Langzaam dobberen op het water of net actief een tochtje pedellen, op een kajak geniet je met volle teugen van de natuur. Combineer je heen- en terugreis met een mountainbiketocht en jouw sportieve dag is helemaal gevuld!

Huren

De Kijkuit in Beernem (15 km van Boomkamp)

50865852542_9fd748fcee_h.jpg

CIty trippen

Citytripper? Laat je dan zeker verrassen door de toeristische (en minder toeristische) trekpleisters van Brugge. De oude binnenstad is makkelijk te bereiken met de auto, bus of fiets en biedt voor elk wat wils. Daarnaast heeft ook Oostkamp heel wat in haar mars. Met haar beschermde landschappen, monumenten en streekproducten is ze zeker het bezoeken waard.

Brugge 

20 km van Boomkamp

Oostkamp

10 km van Boomkamp

sPELEN

Kleine of grote speurneus? Tijdens een van de avontuurlijke expedities of wandelingen in Bulskampveld leer je spelenderwijs over de geweldige natuur rond je en over de dieren die in het bos wonen. Ga snel op pad en laat je gaan op het hindernissenparcours, speel de spelletjes en ontcijfer alle raadsels!

bottom of page